Beoordelingen van Sushi Port Woerden

Recente recensies

4.0
Van Leeuwen
20 december 2021

Het volgende besteld: Poké bowl famous salmon. Daar zit volgens de site in: Zalm, avocado, edamame, zeewier, komkommer, sesam, rode kool, wortel en gebakken ui. Echter ontbrak: avocado, edamame, zeewier, rode kool, gebakken ui. Het was voornamelijk rijst met zalm, mais, 4 plakjes komkommer, wortel en paar sesamkorreltjes. Ook was de bestelling 3 kwartier te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
4 december 2021

Het duurde wel even, maar zaterdagavond is vast druk. Lekker eten! De noodles waren lekker en de wrap zeker ook!

Geert-Jan Volp
10 oktober 2021

Ik zal mijn best doen om milde feedback te geven, al was er helaas een hoop dat beduidend beter had moeten gaan bij mijn bestelling. Allereerst: de onterechte automatische email, die stelde dat de bezorger al onderweg was. Twintig minuten later belde ik - een levering binnen Woerden zou niet zo lang hoeven duren. De uitleg die ik kreeg was kortaf en had klantvriendelijker kunnen zijn. Bovendien werd mij op het hart gedrukt dat de bezorger er binnen 10 minuten zou zijn. Toen ik een kwartier later belde, kreeg ik geen verbinding. Uiteindelijk, 45 minuten na de mail, en 20 minuten na de oorspronkelijk aangegeven verwachte leveringstijd, kwam de bezorger eindelijk aan. Jullie zetten middelen in voor verwachtingsmanagement bij de klant - maar maak die verwachtingen dan ook waar! Ik had de Port Special besteld, hopend dat iets dat jullie als specialiteit aanprijzen ook goed zal smaken. Deze wok was teleurtstellend. Het vlees was veel te taai, droog en het geheel was niet smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Le had
29 september 2021

Door sluiting Mocht ik de bestelling later opnieuw doen. Bij nieuwe bestelling krijg ik geen gehoor. Bestelling is nooit gekomen en niemand neemt op.

Samira
18 september 2021

Bestelling geplaatst. Er werd geen sushi gemaakt. Heel netjes telefonisch opgelost!

Blanca
29 mei 2021

Al vaak besteld en altijd tevreden! Heerlijke sushi en goede service :)

Rob K
13 mei 2021

Was heerlijk, altijd een goede keuze

S.
12 mei 2021

Het was lekker! Ik heb zalm box besteld, alle sushi had verschillende sauzen, maakt het diverser. Enige probleem was dat maki sets 6 stuks waren in plaats van 8, dus in totaal misten 6 stuks maki.

Mohamed Arbib
6 mei 2021

Vandaag weer besteld bij Sushi Port. Zoals altijd heerlijk gegeten en een fantastische service van de heren! Een blije vaste klant.

Roos
1 mei 2021

Hele lekkere en verse sushi. Duidelijk ook zorg besteed aan de toppings/sausjes. Tot nu toe altijd stipt op tijd geweest, zelfs bij kort van te voren bestellen.

Mohamed Arbib
28 april 2021

Een crispy chicken en box for home besteld met sesams balls. Heerlijk gegeten. Top kwaliteit en een uitstekende service! Ga zo door heren!

Assad
21 april 2021

Lekker en gevarieerde sushi, aanrader voor jong en oud.

Souha
12 april 2021

Bij het ophalen van mijn bestelling stond het al klaar. Snelle service, alles lekker warm&vers en een zeer vriendelijke personeel. Zal vaker bij Sushi Port bestellen want de crispy chicken sushi is mijn favoriet. Ga zo door jongens!👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 april 2021

Heerlijke sushi! Lekker vers. Bezorging duurde wel lang, maar dat werd goedgemaakt met 2 stukken redvelvet taart.

Anoniem
29 maart 2021

Prima middenklasse sushi. Bezorging prima alleen een uur te vroeg. ☺

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
27 maart 2021

Voor het eerst besteld bij sushi port. De sushi was erg lekker; vers, stevig en eenvoudig. De crispy roll kenden we nog niet maar is zeker een blijvertje, net als sushi port trouwens. Fijn dat er nu een goede sushitent in Woerden zit! Enige wat beter zou kunnen zijn het aanbod in menu's (in veel menu's ligt er focus op het een of het ander, ik zou graag meer gebalanceerde menu's zien) en er zou wat meer sojasaus en wasabi bij gedaan mogen worden. Maar al met al super tevreden, we bestellen hier zeker vaker.

Faiss
24 maart 2021
Pierro
23 maart 2021

Superservice! Aanrader!!!

De vries
23 maart 2021

Ik heb er van genoten! Hou dit vast!!! :)

Faiss
22 maart 2021

Zeer snelle levering. En heerlijk eten volgende zeker weer bestellen. Top serivce👌🏽

Wilco
21 maart 2021

Net even iets meer aandacht. Vers en lekker. Hou dit vast.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.